Ние създадохме надеждна охрана на българо-турската граница – с необходимите заграждения,

...
Ние създадохме надеждна охрана на българо-турската граница – с необходимите заграждения,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да затворим всички граници в ЕС

" Ние създадохме надеждна защита на българо-турската граница – с нужните заграждения, с спомагателни полиция, кораби и от година и половина България има нови обстановка. На картата ще видите, че нашата граница, която се охранява, е колкото гръцката. Затова предлагаме компромисен вид, който ще пазя на Европейския съвет. На първо място предлагаме незабавна предварителна защита, а тя включва затваряне на всички граници в Европейски Съюз ", заяви Бойко Борисов на Пленарната среща на Конференцията на комисиите по европейски въпроси на парламентите на Европейски Съюз, представен от БГНЕС. 

" Официално всеки, който желае да влезе в Европейски Съюз би трябвало да влезе на контролно-пропусквателните пунктове /КПП/ – там да му се видят отпечатъците, да се прегледа, да се види. Това не е нещо по-различно от това, което се прави в Съединени американски щати, Канада и където и да е. Откъде-накъде Европа да е като един разграден двор! Това е груба неточност! ", каза още Бойко Борисов. 

" Ние подсигуряваме на 100% външната граница на Европейски Съюз ", сподели още министър председателят. 

" Ако миграните не бъдат хванати в границите на Европейски Съюз да бъдат дисциплинирани и подкрепени, могат да се трансфорат в източник на войни. Ако в този момент не се помогне на Западните Балкани, след това ще е доста късно. А и огромните геостратегически играчи – и Русия, и Съединени американски щати, и Китай единствено това чакат. Затова в случай че Европа не вземе ограничения в този момент, след това ще е късно ", акцентира министър председателят Борисов. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР